Afgraven van een nieuwe tuin in Montfoort

Home » Afgraven van een nieuwe tuin in Montfoort

✔ Regionaal in Utrecht

✔ Zakelijk & Particulier

✔ Projecten op maat

Ben je op zoek naar een lokale expert voor het afgraven van je nieuwe tuin in Montfoort en omgeving? Meerkerk Infra in Montfoort is gespecialiseerd in allerlei soorten graafwerkzaamheden, van het afgraven van je nieuwe tuin voor bijvoorbeeld een nieuwe riolering tot het plaatsen van schuttingen, beschoeiingen en damwanden. Wij staan klaar voor al onze klanten en leveren bij ieder zakelijk of particulier project de hoogste kwaliteit.

Schakel een specialist in voor het afgraven van jouw nieuwe tuin in Montfoort

Zorg dat de basis van jouw nieuwe tuin in Montfoort goed is door het afgraven over te laten aan ons ervaren graafbedrijf. Het afgraven van een tuin van een nieuwbouwwoning zorgt er onder andere voor dat regenwater goed opgevangen wordt en dat het zich niet verzamelt tot een grote plas. Daarnaast draagt het afgraven van je nieuwe tuin bij aan vruchtbare grond en vormt het de basis voor de nieuwe bestrating. Grenst jouw nieuwe woning aan water? Zorg dan voor een damwand of laat door ons beschoeiingen plaatsen ter bescherming van de oever.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Laat het afgraven van jouw nieuwe tuin in Montfoort en omgeving over aan ons gespecialiseerde team voor een zorgeloze ervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw tuin. Bel naar +31 6 45268643 of stuur een e-mail naar gerrit@meerkerkinfra.nl. We helpen je graag verder.

Contact formulier

%d