Aanleg beschoeiing Utrecht

Home » Aanleg beschoeiing Utrecht

✔ Regionaal in Utrecht

✔ Zakelijk & Particulier

✔ Projecten op maat

Bescherm de oeverkant van jouw grond of tuin dankzij de professionele aanleg van beschoeiing in regio Utrecht. Meerkerk Infra in Montfoort is dé specialist uit Utrecht in allerlei soorten graafwerkzaamheden, van het verhogen of verlagen van de tuin tot de aanleg van een beschoeiing of damwand. Wanneer de grond van jouw woning of zakelijke ruimte grenst aan water, is het belangrijk om de oever te beschermen tegen afkalving door de aanleg van beschoeiing.

Ga afkalving tegen door de aanleg van beschoeiing in Utrecht

Een oever kan verzakken of geleidelijk aan verdwijnen wanneer deze niet op de juiste wijze beschermd wordt tegen het water, bijvoorbeeld door de aanleg van beschoeiing of door het plaatsen van damwanden. Wij hebben een ruime ervaring in het aanleggen van damwanden en beschoeiingen voor zowel particuliere als zakelijke projecten. Daarnaast kun je ons ook inschakelen voor andere graafwerkzaamheden, zoals het afgraven van een nieuwbouwtuin. Bij ieder project leveren wij de hoogste kwaliteit. Vraag ons om advies op basis van jouw project en budget of bekijk onze afgeronde projecten voor een goed beeld van onze verschillende werkzaamheden.

Neem bij vragen contact met ons op

Wil je de aanleg van beschoeiing uitbesteden aan een professional uit de buurt in regio Utrecht? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op in Montfoort en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Vul het contactformulier in, bel naar +31 6 45268643 of stuur een e-mail naar gerrit@meerkerkinfra.nl. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Contact formulier

%d bloggers liken dit: